Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Αγώνας Μπάσκετ

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Νικήτης, ο αγώνας μεταξύ παλαιμάχων παικτών από τους ΣΙΘΩΝΕΣ Νικήτης και παικτών από ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας έγινε σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, αφού δόθηκε προς τιμή του αδικοχαμένου από ατύχημα πρίν από 13 χρόνια και τέσσερις μήνες, παίκτη της ομάδος Αθανασίου Χατζή.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ κ. Μάντσιος Χ. Αθανάσιος ο οποίος επισήμανε την άριστη προσπάθεια που γίνεται από τον σύλλογο της Νικήτης. Κορύφωση ήταν η στιγμή της απονομής αναμνηστικού από τον επίτιμο Πρόεδρο της ομάδας κ. Χαράλαμπο Κουγιουμτζόγλου στην μητέρα του παίκτη, η οποία ευχαρίστησε την ομάδα. Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας κ Δημητριάδης Μιχαήλ, απένειμε αναμνηστικό στον Αντινομάρχη Χαλκιδικής και πρώην Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Τζίτζιο Ιωάννη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την ομάδα, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο έργο του ως δήμαρχος, ευχαριστώντας τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κ. Βασίλη Μάντσιο, αλλά και τον πρώην υπουργό και βουλευτή Χαλκιδικής κ. Χ. Πάχτα για την ένταξη του κλειστού γυμναστηρίου στο ΠΔΕ.
Ο αγώνας έγινε στην συνέχεια μπροστά σε περίπου 300 θεατές. Η ομάδα μας πάλεψε γενναία και παρά την ήττα παρουσίασε ένα πολύ καλό θέαμα. Το τελικό σκόρ 51-80 δείχνει την διαφορά δυναμικότητας, η οποία όμως δεν είναι το ζητούμενο, αφού σε αυτού του είδους τους αγώνες, η συμμετοχή και μόνο είναι νίκη. Στο ημίχρονο οι μικροί παίκτες από τους Σίθωνες, έπαιξαν μεταξύ τους, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον σύλλογο. Όλοι οι θεατές θαύμασαν τα μικρά παιδιά για το θέαμα που τους χάρισαν και αυτοί με την σειρά τους τα αποθέωσαν για το παιχνίδι τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντε τώρα και μια καλή περίφραξη , εναν υπεύθηνο για τον χώρο και τελειώσαμε.ουφ....κουραστήκαμε μεχρι νε τελειώσει... !
Υ.Γ Να πούμε και κανένα μπράβο στον Μιχ.Δημητριάδη γιατι είναι ενας απο τους λίγους που εργάστηκαν με πείσμα για την ολοκλήρωση αυτού του έργου.
nick.