Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Σχολική εφημερίδα

Η ΣΤ' Δημοτικού του σχολείου μας, ξεκίνησε να εκδίδει από τον Ιανουάριο του 2009 την σχολική της εφημερίδα. Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια των μαθητών των 2 τμημάτων της ΣΤ' τάξης, που με συντονιστές τους δασκάλους τους κα Κατερίνα Κουγιουμτζή και κ. Χριστοδουλάκη Δήμο συλλέγουν πληροφορίες και παίρνουν συνεντεύξεις για επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα.
Ο τίτλος της είναι "σχολικά νέα", είναι μηνιαία και εκτός από τα παραπάνω θέματα, στο υλικό της περιλαμβάνονται βιβλιοπροτάσεις, αινίγματα, ποιήματα, αλλά και κόμικς, μεσοστοιχίδες, ακροστοιχίδες, ανέκδοτα και τοπική αθλητική ενημέρωση.
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! στα παιδιά και στους δασκάλους τους, για την ωραία ιδέα που είχαν και υλοποίησαν. Τέτοιες δράσεις, μας κάνουν εμάς τους γονείς να χαιρόμαστε και να είμαστε περήφανοι που τα παιδιά μας φοιτούν σε ένα δραστήριο σχολείο.
Γιατί το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και αποτελεί έναν θαυμαστό κόσμο δημιουργίας, χαράς και ψυχαγωγίας. Εμείς οι γονείς θα είμαστε κοντά και θα στηρίζουμε πάντα ανάλογες προσπάθειες στην τόσο ενδιαφέρουσα σχολική ζωή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τέτοιες δραστηριότητες να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση, γιατί βγαίνουν πάντα κερδισμένα τα παιδιά μας.
ο σχολιάζων