Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Ένα ελπιδoφόρο ξεκίνημα

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλοι

Δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο ελπίζοντας στην καλύτερη και αμεσότερη πληροφόρηση των γονέων του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης. Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός λόγος και οι μοναδικοί αποδέκτες. Μέσα από αυτό το ιστολόγιο, θα δημοσιεύουμε πληροφορίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες και σχετικές με τα παιδιά μας, γεγονότα που συμβαίνουν στο Σχολείο μας και που σίγουρα θα χρήζουν συζήτησης με εσάς, που θα θελήσετε να συμμετάσχετε σ'αυτό τον ανοιχτό διάλογο. Γιατί αυτό που διαβάζετε τώρα, δεν είναι παρά ένα παράθυρο διαλόγου που αξιοποιώντας το σωστά, θα μπορέσουμε να γίνουμε σοφότεροι. Όλοι κάτι έχουμε να μάθουμε από τον διπλανό μας.

Αν πραγματικά θέλουμε να δούμε το Σχολείο μας να αλλάζει σε μια ποιοτικότερης μορφής εκπαίδευση, θα πρέπει να μάθουμε να συζητάμε. Να προτείνουμε λύσεις και στην συνέχεια να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τη λύση που θα αποφασιστεί από τους περισσοτέρους μετά από περίσκεψη. Και να την ακολουθήσουμε, ασχέτως αν είναι η δική μας ή κάποιου άλλου.

Το Σχολείο μας, είναι ένα σχολείο με καλή απόδοση στην εκπαίδευση των παιδιών μας. Αυτό όμως δεν θα μας κάνει να εφησυχάζουμε. Δεν αρκούμαστε απλώς στην καλή εκπαίδευση, ζητούμε την άριστη!!! Όσο μπορούμε θα προσπαθούμε και θα προτρέπουμε γονείς, δασκάλους και μαθητές, να προχωρούμε μέχρι να κατακτήσουμε την κορυφή.

Καλή αρχή...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η προσπάθεια. Ευχόμαστε και η συνέχεια να είναι για το καλό όλων...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!
Η ιστοσελίδα σας θα γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο
των παιδιών, των γονέων και των δασκάλων για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο.
ο σχολιάζων