Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Σχολικό πρωτάθλημα σκακιού

Σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο των Ν. Μουδανιών προκριματικοί αγώνες για το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ν. Χαλκιδικής. Τα σχολεία της Νικήτης είχαν μια δυναμική παρουσία σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν και τα αποτελέσματα που έφεραν, ήταν σίγουρα ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά για την εξέλιξη του αθλήματος στην Νικήτη. Αναλυτικά οι διακρίσεις έχουν ως εξής:
Στην Α' Δημοτικού: Καλαθέρης Δημήτριος 5ος στην γενική κατάταξη & Αποστολούδη Αμαλία 2ο κορίτσι στη γενική κατάταξη
Στην Δ' Δημοτικού: Αλέγρας Ιωάννης 3ος στη γενική κατάταξη & Ξανθοπούλου Άννα 3ο κορίτσι στην γενική κατάταξη.
Στην Ε' Δημοτικού: Ρέτσικος Χρήστος 2ος στην γενική κατάταξη (η μεγάλη έκπληξη της ημέρας που άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις)
Στην Α' Γυμνασίου: Δημήτρης Ξανθόπουλος 3ος στην γενική κατάταξη & Βασιλική Καγιακεϊσίδου 2ο κορίτσι στην γενική κατάταξη.
Όλοι οι παραπάνω μαθητές, προκρίνονται στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαρτίου. Τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για το ήθος τους όσο και για τις γνώσεις τους πάνω στο σκάκι είναι τα εξής: Αποστολούδης Γεώργιος, Βάσιος Ιωακείμ, Βάσιος Αστέριος, Καλαθέρη Σοφία, Καραλής Κοσμάς, Λούμση Νεορέντ, Λούμση Μαριόντ, Ρέτσικος Γεώργιος, Παμπόρης Χρήστος και Παμπόρης Σπύρος. Το τμήμα σκακιού του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης λειτουργεί από το σχολικό έτος 2007-2008 και υπεύθυνη είναι η Πρόεδρος του συλλόγου κα Χριστοδουλάκη Λεμονιά.
Παρά την μικρή εμπειρία τους σε αγώνες, τα παιδιά έφεραν τα παραπάνω αποτελέσματα, τα οποία αποτελούν εχέγγυο για την μελλοντική πορεία τους. Συγχαρητήρια...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2009
Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ
Αποστολύδα Αμαλία
Καλαθέρης Δημήτρης
Παμπόρης Σπύρος
Αστερίου Βάσιος Αστέριος
Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ
Καραλής Κοσμάς
Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ
Αλέγρας Ιωάννης
Ρέτσικος Γιώργος
Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ
Ρέτσικος Χρήστος
Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ
Ξανθόπουλος Δημήτρης