Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους γονείς, που εθελοντικά και με δική τους πρωτοβουλία, μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά τις τουαλέτες αγοριών και κοριτσιών στον κάτω όροφο. Ακολουθούν φωτογραφίες ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ!


           










Παρακάτω μερικές ακόμη φωτογραφίες μετά το πέρας των εργασιών!!





Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, αγοράστηκαν από τον Σύλλογο Γονέων καθώς και από τη Σχολική Επιτροπή, αλλά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες:
Κασσανδρινό Αποστόλη για τη προσφορά  των καθρεπτών και την τοποθέτησή τους
 Κουρμπέτη Γιώργο για τη προσφορά του σε ηλεκτρολογικά υλικά.

3 σχόλια:

ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

συγχαρητήρια! συγχαρητήρια! συγχαρητήρια!

κεντρου ευαγγελια είπε...

το 2011 ανακηρύχθηκε έτος εθελοντισμου.Οι γονείς του σχολείου μας απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσα μπορούν να καταφέρουν όταν αποφασίζουν να δουλέψουν για ένα κοινό σκοπό.Εκτός από τα συγχαρητήρια που τους αξίζουν δίνουν ένα σπουδαίο και ζωντανό παράδειγμα σε όλους μικρούς και μεγάλους.Προσωπικά μπράβο στους εθελοντές με την προσδοκία να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμάτους!!

Κούρα Κωνσταντίνα είπε...

Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Το Δημοτικό σχολείο έχει πολλά κτιριακά προβλήματα που μπορούν να λυθούν με τετοιες κινήσεις. Και πάλι συγχαρητήρια στουν "ανώνυμους" εθελοντές!