Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ....

 Κλείνοντας τον πρώτο μήνα συνεργασίας του το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νικήτης, ξεκινάει τη δημοσίευση όλως όσων έγιναν ως τώρα και όσων έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές μέλλον.
  Συνοπτικά:
  • ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ. Με μεγάλη χαρά φέτος είδαμε μητέρες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Συλλόγου και να φέρνουν χειροποίητες βασιλόπιτες στο σχολείο, για την καθιερωμένη κοπή πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες με τη βοήθεια των δασκάλων μας και ο Σύλλογος δώρισε στον τυχερό κάθε τάξης που βρήκε το φλουρί, ένα βιβλίο λογοτεχνίας. 
  • Προχωρήσαμε σε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Τζίτζιο, πάντα σε συνεργασία με τους δασκάλους μας και διεκδικήσαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε για το σχολείο μας, μεταξύ αυτών τεχνίτες για εργασίες συντήρησης του σχολείου, που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απόλυτα επείγουσες.
  • Αφού εκτιμήσαμε προσφορές από τεχνίτες της περιοχής, αποφασίσαμε την κατασκευή πίνακα ανακοινώσεων εξωτερικού τύπου(μετά από αίτημα των δασκάλων μας) ο οποίος  θα τοποθετηθεί στα κάγκελα της αυλής και θα εξυπηρετεί την ενημέρωση των γονέων, αφού έτσι θα έχουν εύκολη πρόσβαση στα έντυπα που θα αναρτώνται.
  • Συμβάλαμε οικονομικά στην αγορά καινούριου φωτοτυπικού μηχανήματος του σχολείου.
  • Πραγματοποιήσαμε ημερίδα ενημέρωσης γονέων με ομηλίτρια την ψυχολόγο κ. Τσίγγανου Ιωάννα, με ικανοποιητική προσέλευση γονέων.
  • Σε λίγες μέρες θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε Θέατρο Σκιών Καραγκιόζη  στο Δημοτικό Σχολείο. Στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκε ο κ. Μαρέτας με το έργο : "Η Κυριακή του τεμπέλη".
Προγραμματίζουμε:
  •  Τη λειτουργία σχολής γονέων διάρκειας 25 διδακτικών ωρών. Προς το παρόν συγκεντρώνουμε αιτήσεις συμμετοχής και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση των γονέων και των εκπαιδευτικών μας.
  • Σχεδιάζουμε τη φωτογράφιση των παιδιών μας από επαγγελματία φωτογράφο.
  • Σχεδιάζουμε την αποκριάτικη διασκέδαση των παιδιών του σχολείου μας.
Με πολλή όρεξη συνεχίζουμε το έργο μας και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις , ιδέες και αιτήματα από όλους τους γονείς.

                                                                  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
                                                                 Δημοτικού Σχολείου Νικήτης
                                                                               Ιανουάριος 2011  

Δεν υπάρχουν σχόλια: