Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Επίσκεψη στον Δήμαρχο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Τζίτζιο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς Συλλόγου Γονέων ο Πρόεδρος κ. Ι. Μουστάκας, η Αντιπρόεδρος κα. Α. Ψαρρά και η Γενική Γραμματέας κα Ν. Σεραφείμ. Από το Δημοτικό Σχολείο παραβρέθηκε η Διευθύντρια κα Ε. Καραλή και ο Υποδιευθυντής κ. Ν. Κομπούρης.

Στην συζήτησε τέθηκε το μεγάλο θέμα του κτηριακού αφού ήδη έχουμε πρόβλημα στέγασης των μαθητών, ενώ από τον επόμενο χρόνο θα απαιτηθεί μια ακόμη αίθουσα. Η λύση που προτάθηκε είναι η επίσπευση της κατασκευής του νέου Νηπιαγωγείου, με την οποία θα λυθεί το στεγαστικό πρόβλημα τόσο του Νηπιαγωγείου όσο και του Δημοτικού Σχολείου αφού στο κτήριο του παλαιού νηπιαγωγείου θα εγκατασταθούν τάξεις του Δημοτικού. Ο δήμαρχος μας πληροφόρησε ότι τον Φεβρουάριο θα δημοπρατηθεί το έργο με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης, από πέντε μήνες το νωρίτερο μέχρι και πάνω από 2 χρόνια σε περίπτωση ύπαρξης ενστάσεων.

Το δεύτερο θέμα που μας απασχόλησε ήταν η ανακατασκευή του τουαλετών οι οποίες βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση. Γι'αυτό το θέμα πρότεινε στον Πρόεδρο κ. Μουστάκα να φέρει μελέτη την οποία ανάλογα με το ύψος της θα προσπαθήσει να υλοποιήσει.

Το τρίτο θέμα που τέθηκε ήταν η ανακατασκευή του αύλειου χώρου, ο οποίος είναι επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας. Εκεί ο Δήμαρχος μας πρότεινε μια λύση η οποία μας εξέπληξε. Μας πρότεινε να μας διαμορφώσει τον αύλειο χώρο μπροστά από το σχολείο, με αντάλαγμα την παραχώρηση της πίσω αυλής που υπάρχουν τα γήπεδα πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης, προκειμένου να το κάνει πάρκο.

Με το τέλος της συνάντησης δόθηκε η υπόσχεση για συνάντηση μέσα στον Μάρτιο για να εξετάσουμε την πορεία των θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: