Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Παρουσίαση βιβλίου στη Νικήτη

Παρουσιάση του βιβλίου του Άγγελου Μάντσιου "ΝΙΚΗΤΙΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης την Παρασκευή 9 Απριλίου, ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής. Καλή η συμμετοχή του κόσμου, κατοίκων της Νικήτης, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τους ομιλητές.
Μόνο μεμπτό η μη πρόσκληση αλλά και ενημέρωση από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης, των δασκάλων και των Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης.
Και λέμε υπευθύνους διότι μπορεί η χωρίς έμβλημα πρόσκληση που αναρτήθηκε σε blog (http://respentza.blogspot.com/2010/04/9-4-10.html) να υπονοεί ότι την εκδήλωση την προγραμμάτησε η ΕΕΝΝ "Ο ΣΙΘΩΝ", αλλά πληροφορίες λένε ότι ήταν απλώς η "κάλυψη" και την όλη εκδήλωση την πραγματοποίησαν άλλα άτομα, θέλοντας τον ΣΙΘΩΝΑ απλώς για την επισημοποίηση. 
Εντάξει, θα πει κάποιος, αυτό ήταν το πρόβλημα. Και όχι βέβαια, αλλά το να γίνεται μια τέτοια εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο, χωρίς να ενημερώνονται οι Δάσκαλοι, οι Γονείς αλλά και όλα τα μέλη του ΔΣ του ΣΙΘΩΝΑ, είναι τουλάχιστον απρέπεια από αυτούς που την διοργανώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: