Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς

Σήμερα Δευτέρα στις 9:00 π.μ στο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά. Εκφωνήθηκε μήνυμα της Υπουργού Παιδείας  και ο νέος Διευθυντής του Σχολείου κ. Δ. Μάντσιος αφού μας καλοσώρισε μας πληροφόρησε για το πρόγραμμα της εβδομάδος.

Πολλά τα προβλήματα με την έναρξή της, αφού η έλειψη των σχολικών βιβλίων είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για την σχολική κοινότητα. Ο Διευθυντής τόνισε ότι οι δάσκαλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομαλή εξέλιξη της χρονιάς, οι γονείς όμως αγωνιούν για την επίλυση του προβλήματος. Σύμφωνα με τον κ. Μάντσιο, για κάθε μια τάξη αυτή την στιγμή υπάρχουν δυο βιβλία, τα οποία θα μοιραστούν αύριο Τρίτη. Το θετικό για το σχολείο μας είναι ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά κενά εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα το δυνατόν γρηγορότερα να πάρουν οι μαθητές στα χέρια μας το τελικό πρόγραμμα που θα ακολουθούν στην τάξη τους.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στο νέο διευθυντή και στους δασκάλους μας, καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά που θα επιστρέψουν ή θα πρωτομπούν στις σχολικές αυλές και φυσικά καλή δύναμη στους γονείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: